22 januari, 2016

Enkelheten är nyckeln

»Att göra det så enkelt som möjligt för dig att må bra.«

Det är Food For Minds mission och anledningen till att vi finns. I första hand uppfyller vi det genom att erbjuda god mat, tillagad utifrån dina personliga livsförutsättningar och näringsbehov, levererad när och dit du vill ha den. De delarna kan du läsa mycket om på den här sajten.

Samtidigt är det bara grunden, inte hela sanningen. För vi kan individanpassa allting. Vår flexibilitet är enorm. Hos oss finner du inga standardlösningar. Ingenting är hugget i sten. Allting går att rucka på eller anpassa till dina behov. Det har aldrig varit enklare att må bra.

Eftersom vi normalt har daglig kontakt med våra uppdragsgivare under lång tid så utvecklar vi inte sällan personliga relationer med var och en av dem. Det har fört oss ut på resor runt hela jorden, men också gett oss en djupare förståelse för hur arbetet med hälsa måste se ut för att ge långsiktiga resultat.

ATT DET MÅSTE vara enkelt är en av förutsättningarna för att kunna upprätthålla en sund livsstil. En annan är att maten måste vara god – alla kan äta bark och grus några dagar när motivationen är tillräckligt hög, men ingen superdiet håller i längden. En tredje insikt är att vi inte kommer någonstans med pekpinnar eller stränga förmaningar som du sedan ändå bryter mot i smyg. Berätta hur du lever, så anpassar vi våra råd efter dina förutsättningar. Alla är unika.

Avslutningsvis vill vi betona att diskretion är en absolut självklarhet för oss. Du ser inte namnet på en enda av våra uppdragsgivare någonstans på den här sajten. Så tänker vi låta det förbli. Allt för att du ska kunna lita på oss till hundra procent.


LÄS MER

1. Alla är unika. Du med.
Utifrån det liv du lever skapar vi en individuellt anpassad profil så att du får i dig de näringsämnen just du behöver. Här berättar hälso-concierge Christopher Bergström mer om hur han går till väga.

2. Skräddarsydd mat.
Vi tillagar god mat som innehåller den näring som just du behöver få i dig. Här berättar vår välmeriterade kock KC Wallberg om sin matfilosofi.

3. När du vill, där du vill.
Vi levererar din mat den tid det passar dig, dit du vill. Vår servicenivå är mycket hög. Du kan även beställa extraportioner till familj, kollegor eller gäster till kraftigt reducerat pris. Vår ambition är att kunna hjälpa dig med alla frågor kring hälsa, även när du är på resa. Vår flexibilitet är enorm och det är bara du och fantasin som sätter gränserna.

4. Enkelheten är nyckeln.
Med Food for Minds mår du bra – hela tiden. Det ska vara enkelt för dig, inte för oss. Vi vet att många ger upp sina hälsoambitioner när stress och deadlines tränger sig på. Vi löser det genom att leverera skräddarsydd mat, varje dag. Det har aldrig varit enklare att må bra.