22 januari, 2016

När du vill, där du vill

ÄVEN OM Food For Minds grundidé är att skapa god mat baserad på individuella näringsrekommendationer så fungerar det inte utan en bra infrastruktur. För vi måste även kunna leverera maten till dig, där du är, när du vill ha den.

Vi gör allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig, inte för oss.

Många av våra kunder har aktiva liv och befinner sig på olika platser varje dag. Ibland vill de ha lunchen hem, ibland dit de jobbar just den dagen. Det kan vara till en musikstudio, en filminspelning, en träningsanläggning – ja, var som helst.

Andra har svårt att kunna äta på fasta tider. Därför levererar vi maten den tid det passar dig, vilket kan vara olika varje dag. Vi har system där du som kund enkelt kan meddela var och när du vill ha morgondagens måltider. Kan du inte säga i förväg när du får en lucka för att äta så ser vi till att laga rätter som klarar av att stå ett tag utan att tappa smaken.

All mat utgår från Gubbhyllan på Skansen där den lagas. Vi levererar i dag frukost, lunch och middag till hela Storstockholmsregionen. Vi kan säkert hitta sätt att få fram maten till dig om du befinner dig på andra platser också, hör i så fall av dig så kan vi diskutera en lösning.

Reser du längre bort bistår vi med råd om var du äter bäst där du befinner dig. Vi har ett ständigt växande nätverk över världen med duktiga personer som kan sitt jobb. Det gäller allt från restauranger och kockar till massörer och tränare.

VÅR AMBITION är att kunna hjälpa dig med alla frågor som kan dyka upp kring din och dina näras hälsa varhelst i världen du befinner dig för stunden.

Vi erbjuder även familjepaket till alla våra kunder. Det innebär att till exempel din familj eller dina kollegor kan få samma mat som du, levererad vid samma tillfälle och till samma plats, till ett kraftigt reducerat pris. Deras mat är därmed inte personligt anpassad för just dem, utan de får en portion av detsamma som du äter. Det underlättar för er i vardagen och ni kan äta tillsammans, utan att ni behöver tänka ut och laga en extra måltid.

På liknande vis kan du även beställa extra portioner om du ska ha gäster på besök eller kanske hålla ett frukost- eller lunchmöte på jobbet. Du meddelar oss bara att du vill ha ett antal extra portioner den dagen. Givetvis kan vi även laga annan mat åt dina gäster om du inte tror att de vill ha samma som dig.

Vissa kunder som haft helpension (frukost, lunch och middag) en längre tid kan sakna att aldrig laga mat själva. För det är ju trots allt en rolig syssla, de dagar tiden finns för det. De kan då antingen välja att göra uppehåll en dag, eller att få råvaror och recept levererade istället för en färdig måltid. Många väljer ett mellanting, där vi gör färdigt vissa delar av rätten och förbereder andra, så att de kan ägna sig åt den roliga delen av färdigställandet men slippa de tråkiga momenten! Valet är ditt, som så mycket med Food For Minds!


LÄS MER

1. Alla är unika. Du med.
Utifrån det liv du lever skapar vi en individuellt anpassad profil så att du får i dig de näringsämnen just du behöver. Här berättar hälso-concierge Christopher Bergström mer om hur han går till väga.

2. Skräddarsydd mat.
Vi tillagar god mat som innehåller den näring som just du behöver få i dig. Här berättar vår välmeriterade kock KC Wallberg om sin matfilosofi.

3. När du vill, där du vill.
Vi levererar din mat den tid det passar dig, dit du vill. Vår servicenivå är mycket hög. Du kan även beställa extraportioner till familj, kollegor eller gäster till kraftigt reducerat pris. Vår ambition är att kunna hjälpa dig med alla frågor kring hälsa, även när du är på resa. Vår flexibilitet är enorm och det är bara du och fantasin som sätter gränserna.

4. Enkelheten är nyckeln.
Med Food for Minds mår du bra – hela tiden. Det ska vara enkelt för dig, inte för oss. Vi vet att många ger upp sina hälsoambitioner när stress och deadlines tränger sig på. Vi löser det genom att leverera skräddarsydd mat, varje dag. Det har aldrig varit enklare att må bra.